fbpx
Mengapa Memilih
Baby Steps® BBs-3™?

Berbeza daripada banyak pengeluar yang lain, proses pengilangan kami berjalan secara tempatan di kemudahan yang kami miliki. Kami mengekalkan piawaian tertinggi dalam kilang kami di Auckland. Kami dengan bangganya boleh mengatakan bahawa kemudahan kami memenuhi dan melebihi peraturan keselamatan antarabangsa yang paling ketat. Bukan itu sahaja, kami turut mengawal proses pengilangan pada setiap langkah, dari permulaan hingga ke akhir.

Kandungan DHA yang Tinggi
Diperkaya dengan asid lemak Omega-3 (asid dokosaheksaenoik) dari minyak ikan, Baby Steps® BBs-3™ mengandungi kandungan DHA yang amat tinggi, dengan 115mg bagi setiap 100g tepung susu.

Ladang Khusus
Berbeza daripada banyak pengeluar yang lain, proses pengilangan pengeluaran kami bermula di ladang rakan kami. Kami mengekalkan piawaian tertinggi di ladang rakan dan juga kilang di Auckland, serta mengawal pengeluaran dari permulaan hingga ke akhir. Kami dengan bangganya boleh mengatakan bahawa kemudahan kami memenuhi dan melebihi peraturan keselamatan antarabangsa yang paling ketat.

Boleh Dikesan, Keaslian & Selamat
Semua produk Baby Steps® BBs-3™ mempunyai kod unik QR dan 11 digit kod pengenalan unik yang dicetak di bawah setiap tin.

Dengan mengimbas kod QR atau memasukkan kod pengenalan unik secara manual di laman Pengesahan Produk Anda, anda boleh mendapatkan penerangan lanjut produk, termasuk keaslian produk, nombor kelompok, tarikh pembuatan, tarikh luput dan alamat pengilang produk.

Salah Satu Jenama Terunggul Rumusan Susu Kambing di New Zealand

Susu Kambing

Lebih mudah dihadam,
5x hingga 8x lebih prebiotik dan
mengandungi kandungan kalsium yang tinggi secara semulajadi

Baca Selanjutnya

Dari Ladang Kambing Rakan Kami Kepada Anda

Rangkaian bekalan bersepadu untuk memastikan produk berkualiti tinggi dan selamat.

Baca Selanjutnya

Khasiat yang Optimum

Menggunakan ramuan yang dipilih khas untuk menyokong tumbesaran pertumbuhan dan perkembangan anak anda.

Baca Selanjutnya

Cuba Sekarang

Dapatkan sampel percuma untuk anak anda.

Dapatkan Sample Percuma